Milletvekili Alkayış ve Yusuf Öztürk, Mercan TV Ankara Stüdyosunu Ziyaret Etti

Milletvekili Alkayış ve Yusuf Öztürk, Mercan TV Ankara Stüdyosunu Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış ve AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Öztürk, Ankara’da bulunan Mercan TV’nin stüdyosunu ziyaret etti. Ziyarette, Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.


Ziyaret sırasında yapılan sohbet esnasında, AK Parti'nin Adıyaman ilindeki geleceği, yerel ve genel konular üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Alkayış ve Belediye Başkan Aday Adayı Öztürk, Mercan TV'nin yayın politikaları ve hedefleri hakkında da bilgi aldılar.
Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, " AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış ve AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Öztürk’ün ziyareti bizleri onurlandırdı. Yerel yönetimler ve genel siyasete dair önemli konularda yapılan bu sohbet, kamuoyunu aydınlatıcı nitelikte oldu. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, " AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Öztürk ile birlikte Adıyaman’ın sesi olmaya çalışan Mercan Tv ailesinin Ankara’da açmış oldukları stüdyolarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Adıyaman’ın bütün olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen sesi olmaya çalışan ve Adıyaman’ı ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışan Mercan Tv ailesine teşekkür ediyoruz. Mercan TV'nin önemli bir medya kuruluşu olduğunu biliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, önemli konularda fikir alışverişi yapmamıza vesile oldu. İlçemizin ve ülkemizin geleceği adına yapılan bu tür diyaloglar, toplumsal birlikteliğimize katkı sağlıyor" dedi.
Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Öztürk de, "AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Av. Mustafa Alkayış ile birlikte Adıyaman’ın Dünya’ya açılan penceresi Mercan TV’nin Ankara Stüdyosuna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan başkanımız ile yaklaşan yerel seçimler ile ilgili güzel bir sohbette bulunduk.  Mercan TV'nin yayınlarını takip ediyor ve önemsiyoruz. Bugün burada yapılan samimi sohbet, ilimizin sorunlarına ve çözüm yollarına dair önemli ipuçları verdi. İnşallah, bu tür diyaloglarla daha güzel bir Adıyaman için bir araya gelmeye devam ederiz. Bizlere bu yolda destekte bulunan Mercan TV ailesine ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan başkanımıza teşekkür ediyorum. " şeklinde konuştu.