Başkan Asnuk: Öncelik Kimin?

Başkan Asnuk: Öncelik Kimin? yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

Adıyaman Saadet Partisi İl Başkanı Haşim Asnuk Atatürk Bulvarında bulunan ve park yeri olmadığı için vatandaşın büyük sıkıntı çektiği Valilik Binasının çevresine çözüm önerisinde bulundu.


Adıyaman Saadet Partisi İl Başkanı Haşim Asnuk , vatandaşların park yeri olmadığı için büyük sıkıntı çektiğini belirterek “Akedaş binasının yerini valilik için park yeri yaparak bu sorunu çözebilirsiniz” şeklinde çözüm önerisinde bulundu.
Hizmette önceliğin kimin olduğunu sorgulayan Adıyaman Saadet Partisi İl Başkanı Haşim Asnuk,”  Valilik binasını bulvarın üzerinde yaparak hem trafiği felç ettiniz, hem kamuda hizmet alan vatandaşın aracını park edeceği yerden mahrum ettiniz. Size bir fırsat, kendinizi bu ayıptan kurtarabilirsiniz.
Depremde arsası kamuya ait olan Akedaş binasının yerini valilik için park yeri yaparak bu sorunu çözebilirsiniz. Bina ağır hasarlı ve yıkıldı. Akedaş her halükarda kendine başka yerde  bir hizmet binası yapma yetisine sahiptir. Görelim, Vatandaş mı önceliğiniz olacak, yoksa başkaları mı?” Şeklinde açıklamada bulundu.