BAŞKAN İSKENDER YILDIRIM’DAN MİTİNG GİBİ BAŞVURU

BAŞKAN İSKENDER YILDIRIM’DAN MİTİNG GİBİ BAŞVURU yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa Çiçek

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesinde mevcut Belediye Başkanı İskender Yıldırım, tekrardan gölbaşına talip oldu.


Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gölbaşı Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıklayarak İlçe başkanlığında başvuruda bulundu.
5 senede yaptığı çalışmalar ile  Gölbaşı halkının sevgisi kazana İskender Yıldırım, 6 Şubat depreminde ağır yara alan Gölbaşı’nı çok kısa sürede onarım çalışmlarını gerçekleştirerek halkın taktirini topladı. seçimlerinde Gölbaşı Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıklayarak İlçe başkanlığında başvuru yaptığı sırada mevcut Belediye Başkanı İskender Yıldırım’a destekte bulunmak için ilçe başkanlığı binasına toplanan halk Gölbaşı ilçesinde miting havası oluşturdu. Gölbaşı yaptığı hizmetler ve depremden sonra Gölbaşı’nın yeniden ayağa kaldırmak için büyük çaba harcayan başkan Yıldırım’ı halk yeniden başkan olarak görmek istediklerini belirterek ilçe başkanlığı binası önünde toplanarak “Başkanım yanındayız” şeklinde slogan atarak Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım’a destek verdiler.
İlçe başkanlığına başvuru yapan Başkan Yıldırım, başvurunun ardından miting yapan halkın yanına gelerek,” Desteklerinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Gölbaşı ilçemizi daha güzel ilçe haline getirmek ve hizmetimizi devam ettirmek için tekrardan belediye başkanlığına aday oldum. 5 senede güzel projelere imza atarak sizlere hizmet etmeye çalıştık ama 6 Şubat'ta deprem oldu. Türkiye'de deprem bölgesinde en çok zarar görmüş ikinci kenti altyapı olarak 1 Hatay 2 Gölbaşı  ilçemiz zarar gördü ama Ordu Altınordu belediyemiz, Tokat belediyemiz, Mersin Büyükşehir belediyemiz, Adana Büyükşehir, Mersin Büyükşehir, Esenler belediyemiz,  Adana Büyükşehir belediyemiz, İzmir Büyükşehir belediyemiz, Eskişehir Büyükşehir belediyemiz, iller bankamız yardımları ile hızlı bir şekilde çalışma gerçekleştirerek Gölbaşı ilçemizi hızlı bir şekilde onarmaya çalıştık. Deprem felaketinden dolayı gölbaşı ilçemize yapmayı planladığımız bir çok projemizi faaliyete geçiremedik. İnşallah tekrardan belediye başkanlığı seçimini kazarak Gölbaşı ilçemize hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Bana göstermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.