Vali Varol: Esnafımızın her zaman yanındayız

Vali Varol: Esnafımızın her zaman yanındayız yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa Çiçek

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ve Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ziya Duranay ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.


Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ve Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ziya Duranay ile birlikte Şahinbey Çarşısını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet edip ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Şahinbey Çarşısında bulunan esnafları gezerek esnaflar ile sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

Esnafın Kentin ekonomisinin can damarı ve ekonomik canlılığın kaynağını oluşturan belirten Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol,” İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Bülent Turan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Aydın ile birlikte Kentimiz ekonomisinin can damarı ve ekonomik canlılığın kaynağını oluşturan esnafımız ile bir araya geldik. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını dinledik. Adıyaman Valiliği olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek talep ve önerilerini dinledik. Güleryüzleri ve hoş sohbetleri için hepsine teşekkür ediyorum. Tüm esnaflarımıza gönülden ilgileri için teşekkür ediyorum. sağlıklı, bereketli ve bol kazançlı günler diliyorum. “ Şeklinde konuştu.