MERCAN TV’YE DESTEK SÜRÜYOR

MERCAN TV’YE DESTEK SÜRÜYOR yeniyolgazetesi.com

Türkiye’yi vuran deprem felaketinden en büyük yara alan illerden olan Adıyaman’ın sesini dünyaya duyuran Mercan TV, tüm teknik imkansızlıklara rağmen çadırda kurduğu sistem ile yeniden yayın hayatına başlarken destek ziyaretleri de artarak sürüyor.


Haber Merkezi

Depremler sorası büyük yıkım yaşanan Adıyaman’ın sesi ve dünyaya açılan kapısı olan MERCAN TV, çadırda da olsa yayın hayatını sürdürüyor. 
Depremler nedeniyle kent merkezindeki ana merkez stüdyosu büyük hasar alan ve yayınına geçici bir süre ara vermek zorunda kalan MERCAN TV, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile ülkenin, Adıyaman’ın içinden geçtiği bu zor günlerde teknik imkansızlıklara rağmen çadırda kurduğu sistem ile kamu yararına görev yapmaya devam ediyor. 
Büyük bir özverili ile sürdürülen yayıncılık faaliyetleri sektöründen de büyük destek gören MERCAN TV’ye, ziyaretler de aralıksız devam ediyor.
Son olarak CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca ile Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban mercan TV’nin çadır stüdyosunu ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Adıyaman’da yaşanan yıkımın büyüklüğüne ve eksikliklerin giderilmesinin önemine değinen Tutdere ile Karaca,Alban ve Esendemir, bu süreçte Mercan TV’nin olağanüstü bir çaba ile sorunların çözümüne sunduğu katkının takdire şayan olduğunu belirttiler.