Başkan Süleyman Kılınç, Rektör Mehmet Kelleş'i Ağırladı

Başkan Süleyman Kılınç, Rektör Mehmet Kelleş'i Ağırladı yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa Çiçek

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı ziyaret etti.


Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş,  Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ı ziyaret ederek Adıyaman Üniversitesinin akademik çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Adıyaman Üniversitesinin yaptığı çalışmalar ve öğrencilerin durumunu değerlendirdiklerini belirttiler.

 Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç,” Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş ile birlikte Adıyaman Üniversitesinin akademik çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş’ten Adıyaman Üniversitesinin yaptığı çalışmalar ve üniversitenin durumu hakkında bilgi aldık. Üniversite bir şehrin vizyonu ve yüzüdür. O yüzden Adıyaman Üniversitesinin tekrardan eğitim öğretimine devam ederek Adıyaman'ı ayağa kaldırmamız gerekiyor. Sayın Rektörümüze nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş," Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç başkanımız ile birlikte Adıyaman Üniversitemizin durumunu değerlendirdik. Üniversite olarak yaptığımız çalışmalar hakkında başkanımıza bilgi verdik. Misafirperverliği ve ilgi alakasından ötürü başkanımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.