Çemberlitaş ve Yarmakaya Köyünde 4’er derslikli Anaokulu yaptırılacak

Çemberlitaş ve Yarmakaya Köyünde 4’er derslikli Anaokulu yaptırılacak yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği tarafından ilimiz merkez Çemberlitaş Köyünde, Türkiye Bosna Sancak Derneği tarafından da ilimiz merkez Yarmakaya Köyünde 4’er derslikli Anaokulu yaptırılıyor.


İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile Türkiye Bosna Sancak Derneği tarafından da ilimiz merkez Çemberlitaş ve Yarmakaya Köyünde yapılacak 4’er derslikli Anaokulunun protokolü, Valilik Makamında Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca ve Türkiye Bosna Sancak Derneği Başkanı Prof. Dr. Sedat Ziyade arasında imzalandı.
Açıklamada bulunan Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol," Sosyal sorumluluk çerçevesinde geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza yeni bir bilim ve irfan yuvası kazandırmak amacıyla ilimizde eğitime verdikleri destek ve katkılardan dolayı İstanbul Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile Türkiye Bosna Sancak Derneğine teşekkür ediyor, bu tür yatırımların yeni hayırseverlerin önünü açması ve onlar için özendirici olmasını diliyoruz." Şeklinde konuştu.