AK Parti Heyeti, Muhtarlar ile bir araya geldi

AK Parti Heyeti, Muhtarlar ile bir araya geldi yeniyolgazetesi.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ile birlikte mahalle muhtarları ile bir araya geldiler.


Adıyaman Merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldiler. Vatandaşların muhtarlara ilettiği sorunları ve ihtiyaçları muhtarlar Başkanlara ileterek yardım istediler. Toplantıya katılan muhtarlar, "Depremde dolayı bir çok akrabamızı, arkadaşımızı, komşumuzu, tanıdıklarımızı kaybettik. Bu zorlu günlerde sizlerin yardımlarına ihtiyacımız var. Adıyaman da vatandaşlar enkaza dönüşen evlerini terk ederek başka illere gidiyorlar. Burada evlerini bırakamayan ve gidecek yeri olmayan vatandaşlarımızın yardıma ihtiyaçları var." şeklinde konuştular.
Muhtarların sorunlarını dinleyen Başkanlar ve Milletvekilleri, "Bu zorlu günleri birbirimize sımsıkı sarılarak aşacağız. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek için elimizden gelen bütün yardımları sağlayacağız. Sizlerin ilettiğiniz acil gereksinimlerinizi hızlı ve etkili bir şekilde çözmek için önemli bir toplantı gerçekleştirdik ve en kısa sürede çözeceğiz. Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız." dedi. Haber Merkezi