Başkan Aslan Bakan Yardımcısı Aydın’ı Ziyaret Etti

Başkan Aslan Bakan Yardımcısı Aydın’ı Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Av. Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti.


Ziyaret sırasında gündeme dair sohbet ettiklerini belirten Bakan Aydın,” Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Başkanlarımız ile birlikte gündem üzerine sohbet ettik. Gündemimizin yoğunluğu Adıyaman üzerine gerçekleştirdik. Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ile Adıyaman’da yapımı devam eden projelerimiz üzerinde istişarede bulunduk. Ayrıca yapılması planlanan projeler ile ilgili başkanımıza bilgi verdik. Ayrıca Adıyaman’ın Dünya’ya açılan penceresi Mercan TV’nin Ankara stüdyosu hayırlı uğurlu olsun. Adıyaman’ın dünyaya açılan penceresi Mercan TV’nin Ankara'da şube açması bizleri gururlandırdı. Mercan TV ailesine yayın hayatından başarılar diliyorum. Nazik ziyaretlerinden ötürü Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı’ya teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
Başkan Aslan,” Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı ile birlikte T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Av. Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret ettik. Bakanımız ile gündeme dair ve 6 şubat depreminde ağır yara alan Adıyaman’ımızda yapılan çalışmalar ve vatandaşlarımızın yaşadığı sorun ve sıkıntılar ile ilgili istişarede bulunduk. Adıyaman’da yapımı devam eden projelerimiz üzerinde istişarede bulunduk. Ayrıca yapılması planlanan projeler ile ilgili bakanımızdan bilgi aldık. Misafirperverliğinden dolayı T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Av. Ahmet Aydın’a teşekkür ediyorum. Başkanımızı inşallah yakın bir zaman Mercan TV Ankara Stüdyomuzda konuk almayı isteriz.” Şeklinde konuştu.