Milletvekili Alkayış Huzurevini Ziyaret Etti

Milletvekili Alkayış Huzurevini Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, Demetevler Fatma Üçer Huzurevini ziyaret etti.


AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, Demetevler Fatma Üçer Huzurevi, Yaşlı, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsmet Öztürk’ü ziyaret etti.

Ziyareti sırasında AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Demetevler Fatma Üçer Huzurevinde kalan büyüklerimizi ziyaret ederek onlar ile sohbet etti. 

Huzur evinde kalan büyüklerimiz ile sohbet eden Milletvekili Alkayış,” Demetevler Fatma Üçer Huzurevi, Yaşlı, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsmet Öztürk’ü ziyaret ederek burada kalan büyüklerimiz ile sohbette bulunduk. Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız. Bu kapsamda Demetevler Fatma Üçer Huzurevinde kalan büyüklerimizi bir nebze mutlu etmek, onlarla sohbet ederek onların önemli ve değerli olduklarını kendilerine hissettirmek, büyüklerimize sahip çıkmanın önemini gençlere aşılamak ve konu ile ilgili farkındalık yaratmak için Demetevler Huzurevini ziyaret ettik. Burada kalan Büyüklerimizin ellerinden öperek anılarını dinledik ve hayır dualarını aldık.” Şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı Demetevler Fatma Üçer Huzurevi, Yaşlı, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsmet Öztürk ve Huzurevinde kalan büyüklerimiz AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış’a teşekkür ettiler.