İş Adamı Musa Yıldırım Başkan Emrah Bulucu’yu Ziyaret Etti

İş Adamı Musa Yıldırım Başkan Emrah Bulucu’yu Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Ali Şanlı

Siyasetçi ve İş Adamı Musa Yıldırım AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu’yu ziyaret etti.


Kahta 02 Spor Kulübü Eski Başkanı ve SerBend Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Musa Yıldırım AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu’yu makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Adıyaman ve Kahta gündemini ele aldıklarını ve yaklaşan yerel seçimler ile ilgili istişarelerde bulundular.

AK Parti Adıyaman il başkanımız Emrah Erkan Bulucu,”Daha önce Kahta 02 Spor Kulübü Başkanlığı yapan ve Kahta Organize Sanayi Bölgesinde Yönetim Kurulu Başkanı olduğu SerBend Limited Şirketi ile  Kahta’da iş istihdamı sağlayan Musa Yıldırım başkanımızı ağırladık. Başkanımız ile birlikte Kahta Organize Sanayisinde yapılan çalışmalar ve Kahta gündemi üzerine sohbet ettik. Şehrimiz için dile getirdiği güzel düşünceleri ve ilgileri için başkanımıza teşekkür ediyor, kendilerine muvaffakiyetler diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Başkan Yıldırım.” AK Parti Adıyaman il başkanımız Emrah Erkan Bulucu’yu ziyaret ettik. Adıyaman ve Kahta üzerine faydalı bir istişare gerçekleştirdik. Gösterdiği samimi misafirperverlikten dolayı il başkanımıza ve teşkilatına teşekkür ederim.” Dedi.