Ramazan Bilgin Mercan TV Ankara Stüdyosunu Ziyaret Etti

Ramazan Bilgin Mercan TV Ankara Stüdyosunu Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Emre Demir

Serince Çiğköfte’nin Sahibi Ramazan Bilgin’i Mercan TV Ankara Stüdyosunu ziyaret etti.


Ziyaret sırasında Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ve Mercan TV Ankara Stüdyo temsilcisi Mustafa Aloğlu Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye geneli bayilikleri bulunan ve yatırımlarda bulunan Serince Çiğköfte’nin Sahibi Ramazan Bilgin’i ağırladı.
Ziyaret sırasında Adıyaman Gündemini ve ekonomiyi değerlendirdiler.
Ramazan Bilgin,” Adıyaman’ın Dünya’ya açılan penceresi Mercan TV’yi Ankara Stüdyosunda ziyarette bulunduk. Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ve Mercan TV Ankara Stüdyo temsilcisi Mustafa Aloğlu ile birlikte Adıyaman gündemini ve Türkiye ekonomisi üzerine sohbette bulunduk. Mercan TV ailesine yayın hayatından başarılar diliyorum. Misafirperverliğinden ötürü Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ve Mercan TV Ankara Stüdyo temsilcisi Mustafa Aloğlu’na teşekkür ediyorum.” Dedi.
Ziyaretten dolayı teşekkür eden Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan,” Ankara stüdyomuzda bizlere ziyarette bulunan Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye geneli bayilikleri bulunan ve yatırımlarda bulunan Serince Çiğköfte’nin Sahibi Ramazan Bilgin’i Ankara Stüdyo temsilcimiz Mustafa Aloğlu ile birlikte ağırladık. Ramazan Bilgin ile birlikte Adıyaman gündemini ve Türkiye ekonomisi üzerine sohbet ettik. Ziyaretlerinden dolayı Serince Çiğköfte sahibi Ramazan Bilgin’e teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.