Milletvekili Alkayış Müdür Akbaş'ı Ziyaret Etti

Milletvekili Alkayış Müdür Akbaş'ı Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Hacer ASLAN

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, TCDD Genel Müdür Yardımcısı Metin Akbaş’ı ziyaret etti.


AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, TCDD Genel Müdür Yardımcısı Metin Akbaş'ı makamında ziyaret ederek Gölbaşı-Kahta arası yapımı planlanan ve gerekli zemin etütleri,projeleri tamamlanan demiryolu projesini hakkında istişarede bulundular.

Milletvekili Mustafa Alkayış," TCDD Genel Müdür Yardımcısı ,kıymetli hemşehrimiz sn Metin AKBAŞ ile Gölbaşı-Kahta arası yapımı planlanan ve gerekli zemin etütleri,projeleri tamamlanan demiryolu projemizi konuştuk.

İlk günden bu yana verdiği emek vesilesiyle kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu projeyi tamamlayıp Adıyamanımızı Yüksek Hızlı Trenle (YHT) buluşturacağız. Misafirperverliğinden dolayı ve ilgi alakasından dolayı müdürümüze teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Metin Akbaş," AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış ile Gölbaşı-Kahta arası yapımı planlanan demiryolu projesi üzerinde konuştuk. Adıyaman'ı geliştirmek için gerekli tüm çalışmlarımıza devam ediyoruz. Adıyaman'ı inşallah en kısa sürede Yüksek Hızlı Trenle (YHT) buluşturacağız. Ziyaretlerinden dolayı vekilimize teşekkür ediyorum." Dedi.