Milletvekili Tutdere Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Milletvekili Tutdere Muhtarlar İle Bir Araya Geldi yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa Çiçek

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere Adıyaman Muhtarlar Konfederasyonunu ziyaret etti.


CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere Adıyaman Muhtarlar Konfederasyonunu ziyaret ederek Başkan Abdülkadir Geylani Taş ve kıymetli muhtarlarımızla bir araya geldi.

Muhtarlar ile bir araya gelen Milletvekili Tutdere Muhtarları tek tek dinleyerek mahallelerdeki sorunlarla güncel talep ve ihtiyaçlara ilişkin bilgi aldı. 
Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Milletvekili Tutdere,” Adıyaman Muhtarlar Konfederasyonunu ziyaret ederek Başkan Abdülkadir Geylani Taş ve kıymetli muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarlık müessesi demokratik kültürümüzün en köklü ve temel yapı taşlarından birisidir. Yerel yönetimlerin ilk halkası olan ve hizmetin vatandaşa ulaşmasında kilit noktada yer alan muhtarlarımız, daima yol arkadaşlarımız olmuştur. şehrimizde sorunların çözümünde, hizmetin vatandaşlarımıza ulaşmasında halkımızın sesi ve gözü olan muhtarlarımıza mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttükleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımızla her fırsatta bir araya gelerek Muhtarlarımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyeceğiz. Muhtarlarımızla ve kentimizin tüm bileşenleriyle yaralarımızı sarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.