Başkan Temel’den Başkan Kılınç’a Ziyaret

Başkan Temel’den Başkan Kılınç’a Ziyaret yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa Çiçek

Adıyaman Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti.


Adıyaman Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ve  Kent Konseyi Başkan Vekili Abdulkerim Işık, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Adıyaman’ı ele aldıklarını belirten Başkan Temel,” Kent Konseyi Başkan Vekili Abdulkerim Işık ile birlikte Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret ettik. Başkanımız ile Adıyaman ile ilgili istişarede bulunduk. Depremin üzerinden 8 ay geçti. Adıyaman da enkaz kaldırma çalışmalarının %73’ünün kaldırıldığı ve kalan molozların ne zaman kaldırılacağı hakkında istişarede bulunduk. 29 Ekim de teslimi yapılacak olan kalıcı konutlar hakkında ve belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında başkanımızdan bilgi aldık. Başkanımızın göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.
Adıyaman’ı ayağa kaldırmak için aralıksız çalıştıklarını belirten Başkan Kılınç,” Depremde büyük hasar alan illerden birisi Adıyaman’ımız. Memleketimizi ayağa kaldırmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Adıyaman’ı hep birlikte çalışarak ayağa kaldıracağız. O yüzden STK ile istişare içerisinde çalışıyoruz. Başkanlarımız ile birlikte İlimiz ve yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak görüş, öneri ve düşüncülerini dinledik. 
Adıyaman Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ve Başkan Vekili Abdülkerim Işık’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. “ Dedi.