Milletvekili Tutdere, Başkan Duranay’ı Ziyaret Etti

Milletvekili Tutdere, Başkan Duranay’ı Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurahman Tutdere Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay’ı ziyaret etti.


Adıyaman da esnafların yaşadığı ekonomik sıkıntıları gündeme alan Milletvekili Tutdere,” Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay’ı ziyaret ederek esnafımızın güncel talep ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldık. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan bu süreçte de esnafımızın yanında olmaya, yaraların sarılması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Esnaf ziyaretlerinde esnafımız ile yaptığımız sohbetlerde yaşadıkları sorunları başkanımızla istişarede bulunduk. Çarşı esnafımız yaşanan zamlardan dolayı çok mağdur olduklarını kredilere ihtiyacı olduklarını dile getirdiler. Esnafımızın yanında olarak ihtiyaçları ve taleplerini yeri getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sayın Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Duranay,” CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere vekilimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Vekilimizinde dile getirdiği gibi esnafımız zor günler geçirmektedir. Bu zor günleri birlik ve beraberlikle üstesinden geleceğiz.” Şeklinde açıklamada bulundu.