AGAD’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ YOĞUN GEÇTİ

AGAD’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ YOĞUN GEÇTİ yeniyolgazetesi.com

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile meslektaşlarını ziyaret etti, AGAD’a ziyaretleri kabul etti


Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile hem meslektaşlarını ziyaret etti hem de ziyaretleri kabul etti.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan’ın ilk durağı AGAD üyesi ve İHA Adıyaman Temsilcisi Ahmet Arslantaş ile İHA Muhabiri Cihan Kizir oldu.

Ziyarette Başkan Aslan’a Güne Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve AGAD üyesi Mustafa Yücekaya, Işık Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve AGAD üyesi Bilal Işık eşlik etti.

Ziyarette Türkiye ve Adıyaman basınında yaşananlar masaya yatırılırken 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile yapılacak etkinlikte ele alındı.

Ziyarette açıklama yapan AGAD Başkanı Aslan, Adıyaman’da basının ileri gitmesi adına önemli çalışmalar yaptıklarını ve İHA Temsilcisi Ahmet Arslantaş’ın bu manada sektörden gelen biri olarak önemli katkılar sağladığını vurgularken, kendilerinin de basın mensuplarının haklarının korunması ve verilmesi konusunda çalıştıklarını söylerken ayrıca misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İHA Temsilcisi ve AGAD üyesi Arslantaş ise, çalışmalar ve basının sesinin gür çıkması adına atılan adımların değerli olduğunu vurgulayarak ziyaretinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

-AGAD Başkanı Aslan’dan Güne Bakış Gazetesine Ziyaret

AGAD Başkanı Aslan’ın bir sonraki durağı ise Güne Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve AGAD üyesi Mustafa Yücekaya oldu.

Ziyarette Adıyaman Türkiye’de gazetecilik sektörünün sorunları ve yapılabilecek çalışmalar konuşuldu.

AGAD Başkanı Aslan açıklamasında, meslektaşlarını ziyaret ederek gerek gazete sorunları gerekse de gazetecilik alanında yapılması gerekenlere dikkat çekmek istediklerini, bu anlamda büyük sorunların olduğunu kendilerinin de çözüm için sürekli istişare ve çalışmalar yürüttüklerini belirterek, Güne Bakış Gazetesi çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Güne Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yücekaya, ise, aynı çatı altında yer aldıkları AGAD’ın çalışmalara Sağladığı Katkılar Adına Da Teşekkür Ederek Çalışmalarında Başarılar Diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Keleş’ten AGAD’a Ziyaret

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile kendisine yapılan ziyaretler için AGAD’a geçerken ilk misafiri Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş oldu.

Ziyarette AGAD Başkanı ve basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Keleş, basının önemi ve çalışmalarının kentin, gençliğin ve sporun her alanında büyük önem arz ettiğini belirterek, misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

AGAD Başkanı Aslan ise, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile yaptığı ziyaretten ötürü Müdür Keleş’e teşekkür ederken, kentin gelişiminde temel yapıtaşı olan gençlere destek vermek adına her türlü çalışmayı ve katkıya hazır olduklarını kaydetti.

-Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Çelik’ten AGAD’a Ziyaret

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ziyaret ederek kutlayan bir diğer kurum müdürü ise, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik oldu.

Çelik ziyaretinde sahada bir an durmaksızın çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, kurum olarak yaptıkları çalışmaların basın mensupları aracılığıyla halka aktarıldığını belirterek, misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

AGAD Başkanı Aslan ise, ziyaretten ötürü teşekkür ederken basın olarak görevlerini yerine getirmek ve halkın haber alma hakkını sağlamak için geceli gündüzlü çalıştıklarını vurgularken, bundan sonrada çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti.Haber:S.Sinan ALKAYIŞ