BAŞKAN ASLAN’DAN BAŞHEKİM DOĞAN’A ZİYARET

BAŞKAN ASLAN’DAN BAŞHEKİM DOĞAN’A ZİYARET yeniyolgazetesi.com

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Fatih Doğan’ı ziyaret etti.


Ziyarette Adıyaman’da sağlık alanında yapılan çalışmalar konuşuldu.

Başkan Aslan ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile düzenlenecek geceye Başhekim Fatih Doğan’ı davet etti.

Ziyarette açıklama yapan AGAD Başkanı İbrahim Aslan, misafirperverliğinden ötürü ve bugüne kadar yaptığı çalışmalardan teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.

Başhekim Fatih Doğan ise ziyaretten ötürü teşekkür ederken Adıyaman’da birçok alanda öncü bir sağlık kurumu olduğunu belirtirken Türkiye’de ilk kez kalınlaşmış kalp kasının temizlenmesi ve kalp kapakçıklarının onarılması uygulaması, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi ana bilim dalı bölümü tarafından meme kanseri nedeniyle meme dokusu alınan hastaya, kendi dokusundan meme yapılması gibi brançlar başta olmak üzere yaptığı çalışmalar ile Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildiğini belirterek özellikle randevu konusunda vatandaşların hassas olma çağrısında bulunarak; “Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) uygulaması sağlık hizmetinin kalitesi ve verimini artırabildiği gibi, iş gücü ve zaman kaybının da önüne geçiyor. Vatandaşlarımız MHRS ile hem randevu alıp hem de ihtiyaçları kalmadığı zaman randevularını iptal edebilir.” ifadelerini kullandı.