Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, CHP eski Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ile iş insanları Mehmet Kaya ve Murat Zilayan, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Finans Yönetim Daire Başkanlığı görevine atanan Ramazan Oruç’u makamında ziyaret etti.
TİGEM gibi tarım sektörünün en önemli kurumlarından birinde üst düzey bir göreve getirilen Ramazan Oruç’un bu başarısı, Adıyaman kamuoyunda memnuniyetle karşılandı. Ziyaret sırasında Oruç’a yeni görevinde başarılar dilendi ve bu önemli atamanın hem Adıyaman adına gurur verici olduğunu hem de gençlere örnek teşkil ettiğini vurguladı.
Ziyarette konuşan Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Ramazan Oruç’un bilgi ve tecrübesiyle bu görevi en iyi şekilde yürüteceğine inandıklarını belirterek, “Adıyamanlı bir ismin devletin böylesine önemli bir kurumunda görev alması bizleri hem mutlu etti hem de gururlandırdı. Sayın Oruç’a başarılar diliyoruz” dedi.
CHP eski Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş da yaptığı açıklamada, kamu kurumlarında liyakatli isimlerin görev almasının önemine dikkat çekerek, Ramazan Oruç’un TİGEM’e değerli katkılar sunacağına inandığını ifade etti.
İş insanları Mehmet Kaya ve Murat Zilayan ise kamu ve özel sektörün iş birliği içerisinde çalışmasının önemine değinerek, bu tür atamaların hem kurumsal verimliliğe hem de toplumsal motivasyona olumlu etkiler sağladığını dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ramazan Oruç ise, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür ederek, “Bu önemli görevin sorumluluğunun bilincindeyim. Ülkemizin tarımsal kalkınmasına katkı sunmak ve TİGEM’in hedeflerine ulaşması için elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı.