Geleceğe Yön Ver Derneği, Adıyaman’da çocuklara destek oluyor

Geleceğe Yön Ver Derneği, Adıyaman’da çocuklara destek oluyor yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Geleceğe Yön Ver Derneği, Eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak ve öğrencilerin temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Adıyamanlı çocuklara kırtasiye malzemesi desteğinden bulunacaktır.


Projenin yürütücüleri olan Geleceğe Yön Ver Derneği başkanı Özlem Bilgi yönetim kurulu üyesi Gülşah Ekin ile birlikte Adıyamanlı çocuklara Çanta, Defter, Kalem ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundular. 
Geleceğe Yön Ver Derneği başkanı Özlem Bilgi yaptığı açıklamada, Her çocuğun kaliteli eğitim alabilmesi için bu tür yardımların devam edeceğini belirterek, “Eğitim geleceğin teminatıdır. Çocuklarımızın yüzünü güldürmek ve onların başarılarına katkı sağlamak en büyük motivasyonumuz” olduğunu söyledi. Bu tür yardımlar, bölgedeki öğrencilere eğitim süreçlerinde destek olurken, maddi imkânları kısıtlı ailelerin yükünü hafifletmeyi hedefliyoruz. Dernek olarak çocukların eğitimde geri kalmalarını önlemek adına bu tür projelerle sosyal sorumluluk bilincini güçlendirmektedir. Eğitim materyalleri sağlanarak çocukların eğitim hayatlarına daha motive bir şekilde devam etmeleri sağlanmak istiyoruz. Adıyaman’da bizlere büyük destek olan Saffet Köşker öğretmenimize teşekkür ediyoruz.