Başkan Tutdere’den Zabıta Haftası’na özel anlamlı buluşma

Başkan Tutdere’den Zabıta Haftası’na özel anlamlı buluşma yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

’Zabıta Haftası’ kapsamında zabıta personeli onuruna düzenlenen yemekte konuşan Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, “Canımız, canlarımız sizlere emanet. Gece gündüz demeden gösterdiğiniz fedakarlık için teşekkür ediyorum, sizler bizim için çok kıymetlisiniz.” dedi.


Altınşehir Sosyal Tesisi'nde 1-7 Eylül tarihleri arasındakutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Programa Başkan Tutdere’nin yanı sıra belediye başkanyardımcıları, Zabıta Müdürü Şeyho Coşkun ve zabıtapersoneli katıldı.

“SİZLER BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİSİNİZ” 

Zabıta personeli ile tek tek tokalaşan Başkan Tutdere, her birpersonele üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Açılıştayaptığı konuşmada ise, “Göstermiş olduğunuz çaba ve emekiçin hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Yaklaşık 5 aydırbirlikte çalışıyoruz ve hızla kaynaştığımızı düşünüyorum. Belediyemizin vatandaşa dokunan yüzü olarak sizler bizimiçin çok değerlisiniz. Elimizden geldiğince yanınızda olmayaözen gösteriyoruz. Sizler belediyemizin sahada görünen yüzü, kolluk kuvvetlerimizsiniz. Vatandaşlarımızın kamu düzeninisağlamak, huzuru tesis etmek ve halk sağlığını korumaklagörevli mesai arkadaşlarımızsınız. Canımız, canlarımız sizlereemanet. Gece gündüz demeden gösterdiğiniz fedakarlık içinteşekkür ediyorum. Haftanız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı. 

Zabıta Müdürü Şeyho Coşkun da tüm personelin ZabıtaHaftası’nı kutlayarak Başkan Tutdere’ye teşekkür etti. Coşkun, “Hepimizin Zabıta Haftası kutlu olsun. Başkanımızıntalimatlarını yerine getirerek el birliğiyle Adıyaman’ımızıdaha güzel günlere ulaştıracağız.” diye konuştu. 

Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.