MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ, ADIYAMAN’I YALNIZ BIRAKMIYOR: SIKILMADIK EL, DUYULMADIK SORUN KALMIYOR

MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ, ADIYAMAN’I YALNIZ BIRAKMIYOR: SIKILMADIK EL, DUYULMADIK SORUN KALMIYOR yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesi ile birlikte soluğu aldığı Adıyaman’da ziyaretlerini sürdürüyor.


AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, TBMM’nin kapanması sonrası seçim bölgesi Adıyaman’da her kesimden vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor.

Milletvekili Alkayış, Adıyaman merkezde kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve vatandaşlara ziyaretlerde bulunurken, sorunları bizzat dinlerken, çözüm için gerekli adımların atılması için yetkili mercilere gerekli bilgiyi iletiyor.

Adıyaman’da adeta basmadık yer bırakmayan Milletvekili Alkayış, konteyner kentlerde depremzede vatandaşlar ile zaman geçirirken, kent genelinde ise gerek parklar gerekse de çalışma alanlarında vatandaşa selam vermeyi ihmal etmiyor. 

Yaptığı açıklamalarda da her fırsatta millet ile iç içe olduğunu söylerken, icraat aşamasında ise her kesimden vatandaşa kavuşmayı başarıyor. 

AK Parti Adıyaman Milletvekili Alkayış, vatandaşları ziyaretlerinin yanında 6 Şubat depremleri ile yerle bir olan kentte, devam eden yeniden inşa edilen kamu kurumları, rezerv alanlar ve kalıcı toplu konut noktalarını ziyaret ederek çalışmaların hızlanması için gerekli brifingleri veriyor.

Milletvekili Alkayış, yaptığı ziyaretlerde 7’den 70’e herkes ile görüşerek Adıyaman’ın mozaiğinde yer alan huzur ve barış şehri mottosunu da yeniden akıllara kazımaya gayret gösteriyor.

Adıyaman Milletvekili Alkayış’ın saha çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretler vatandaşlar tarafından da olumlu karşılanırken, milletvekilinin halkıyla iç içe olması gerektiğini bu anlamda Alkayış’ın saat fark etmeksizin çalıştığını dile getiriyor. 6 Şubat depremleri sonrası süreçte kentte çalışmaların devam ettiğini ancak kenti TBMM’de temsil eden Milletvekili Alkayış’ın sürekli inşaat alanlarında yer almasının kentin yararına olduğunu ve meyvelerinin ise zamanla alınacağını söyleyen vatandaşlar, ziyaretleri, sıcakkanlı yaklaşımı, sorunların üzerine eğilmesi ve sohbeti için Adıyaman Milletvekili Alkayış’a teşekkür etti.