Adıyaman Belediyesi'nin gezici ikram araci hizmete girdi… İlk çaylar Başkan Tutdere’den

Adıyaman Belediyesi'nin gezici ikram araci hizmete girdi… İlk çaylar Başkan Tutdere’den yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Adıyaman Belediyesi, vatandaşlarına sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek gezici ikram aracını hizmet zincirine dahil etti. İlk ikramları ise Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Eğriçay Parkı’nda çocuklarla birlikte dağıttı.


BAŞKAN TUTDERE'DEN İLK İKRAM

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, geziciikram aracının ilk hizmetini bizzat gerçekleştirerekvatandaşlarla buluştu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunanBaşkan Tutdere, "Adıyaman Belediyemizin ikram aracıhizmete başladı. Eğriçay Parkı'nda, 30 Ağustos Zafer Bayramıetkinlikleri kapsamında çocuklarımızla beraberiz. Belediyemizin bu hizmet aracı artık Adıyaman'ın her yerindehalkımıza, çocuklarımıza hizmet edecek. Adıyaman'ımızahayırlı olsun, şehrimize hayırlı olsun, çocuklarımıza hayırlıolsun. Bu tür hizmetlerle halkımızın yanında olmaya devamedeceğiz." dedi.

HIZMET ARACI HER YERDE OLACAK

Gezici ikram aracı, Adıyaman'ın farklı bölgelerinde hizmetvererek, vatandaşlara çay ve çeşitli ikramlarda bulunacak. Bu araç, özellikle etkinlikler ve sosyal buluşmalar sırasında aktifolarak kullanılacak. Başkan Tutdere, bu hizmetin Adıyaman halkının günlük hayatına olumlu katkılar sağlayacağınıvurguladı.

Adıyaman Belediyesi, halkın yanında olmaya devamedeceğini belirterek, bu tür hizmetlerin artarak süreceğiniifade etti.