Adıyaman Belediyesi’nden Kahtalı Mıçe’ye vefa gecesi

Adıyaman Belediyesi’nden Kahtalı Mıçe’ye vefa gecesi yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Adıyaman Belediyesi, tedavisi süren sanatçı Kahtalı Mıçe için vefa gecesi düzenleyecek. Ünlü sanatçılar gecede sahne alacak.


Adıyaman’ın yetiştirdiği ve müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan Kahtalı Mıçe için düzenlenen vefa gecesi, 26 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da Eğriçay Parkı (Millet Bahçesi)’nda gerçekleşecek. Tedavisi devam eden KahtalıMıçe’nin sanatçı dostları bu anlamlı gecede sahne alarakAdıyamanlı hemşehrileriyle buluşacak.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, sosyalmedya hesaplarından yaptığı paylaşımla tüm hemşehrilerini buözel geceye davet etti. Başkan Tutdere, “Sanatçımıza vefaborcumuzu ödemek ve Adıyaman’ımızın kültürüne katkısunan değerlerimize sahip çıkmak adına düzenlediğimiz bugeceye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruzç” ifadelerini kullandı.

KAHTALI MIÇE’DEN DUYGUSAL MESAJ

Vefa gecesiyle ilgili duygu dolu bir mesaj paylaşan KahtalıMıçe ise, kendisine destek olan herkese teşekkür ederekşunları söyledi: "Öncelikle tüm Adıyamanlı hemşehrilerime, dostlarıma ve sanatçı arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimisunuyorum. 50 yıllık sanat yaşamımda en duygulugünlerimden birini yaşıyorum. Her zaman yanımda olan, desteğini ve sevgisini esirgemeyen Belediye BaşkanımızSayın Abdurrahman Tutdere’nin destekleri ve sanatçıarkadaşlarımın katkılarıyla 26 Ağustos’ta düzenlenecek vefagecesinden dolayı hepsine şükranlarımı sunuyorum. Bu vefageceme tüm Adıyamanlı hemşehrilerimi Eğriçay Parkı’nabekliyorum."

“50 YIL ADIYAMAN’I SIRTIMDA TAŞIDIM”

Sanat hayatı boyunca Adıyaman’a layık olmaya çalıştığınıbelirten Kahtalı Mıçe, “50 sene Adıyaman’ı sırtımda taşıdım. Allah’a şükür, hiçbir zaman Adıyaman’a kötü bir izlenimbırakmadım. Bu 50 yılın karşılığında Adıyamanlıhemşehrilerimden beni bu gecede yalnız bırakmamalarınıdiliyorum. Ben orada olamayabilirim ama bilin ki ruhumorada olacak. Sanatçı dostlarım sahnede olacak. Adıyamanlıve dışarıdan gelen sanatçılar, sunucular, hepsi bu anlamlıgecede bizimle olacak. Sizlerin de bu geceye katılacağınızdaneminim. Şimdiden herkese saygı ve sevgilerimi iletiyorum. 26 Ağustos’ta sizleri bekliyorum." dedi.

SANATÇILAR GECEYE RENK KATACAK

Kahtalı Mıçe’ye destek vermek için düzenlenen bu özelgecede, Latif Doğan, Oğuz Aksaç, Mehmet Seske, Aynur Polat, Yağız, Kahtalı Hamido, Delal Metin, Mahmut Karadağ, Hüseyin Delibalta, Ömer Çapar ve Mehmet Aslan gibisanatçılar sahne alacak. Farklı illerden gelen sanatçılar, Adıyamanlı müzikseverlerle buluşarak bu anlamlı gecedeunutulmaz bir performans sergileyecek.