AGAD BAŞKAN ASLAN EĞİTİM-BİR-SEN BAŞKANI DEMİR’İ ZİYARET ETTİ

AGAD BAŞKAN ASLAN EĞİTİM-BİR-SEN BAŞKANI DEMİR’İ ZİYARET ETTİ yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı ve Memur Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir’i ziyaret etti.


AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı ve Memur Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette AGAD Başkanı Aslan’a iş insanı Abdulkadir Ayhan eşlik etti.

Yapılan ziyarette Adıyaman’da eğitim ve sorunları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

AGAD Başkanı Aslan ziyaret ile ilgili açıklamasında; “Memur Sendikaları Konfederasyonu Adıyaman İl Temsilcisi Mehmet Demir’i  İş İnsanı Abdulkadir Ayhan ile birlikte ziyaret ettik. Başkanımız ile Adıyaman üzerine istişarelerde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı başkanımıza teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verirken, çalışmalarında başarılar diledi.

Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Demir ise; “Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı ve Mercan TV İmtiyaz sahibi Sayın İbrahim Aslan ile İş Adamı ve Spor camiasının sevilen isimlerinden Sayın Abdulkadir Ayhan sendikamıza nezaket ziyaretinde bulundular. Değerli Başkanımıza ziyaretleri, gündeme dair hoşsohbetleri ve nezaketleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.