Adıyaman Belediyesi’nden 3 açılış birden: Emekliler ve kadınlar için yeni mekanlar hizmete giriyor

Adıyaman Belediyesi’nden 3 açılış birden: Emekliler ve kadınlar için yeni mekanlar hizmete giriyor yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Adıyaman Belediyesi, bugün saat 13.30’da düzenlenecek törenle 3 yeni hizmeti birden halkın kullanımına sunacak. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen Emekli Çay Evi, Emekli Lokantası ve içinde bebek bakım odası da bulunan Kadın Dinlenme Evi, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin öncülüğünde hizmete girecek.


Adıyaman Belediyesi, şehrin sosyal hayatını canlandıracak yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Bugün saat 13.30’da gerçekleştirilecek törenle Demokrasi Parkı’nda 3 yeni hizmet birden halkın kullanımına açılacak. Açılışta, emeklilere özel olarak tasarlanan Emekli Çay Evi ve Emekli Lokantası ile kadınlar için dinlenme ve bebek bakım alanlarını içeren Kadın Dinlenme Evi hizmete girecek.

“ADIYAMAN’DA SOSYAL YAŞAMI GÜÇLENDİRİYORUZ”

Açılış öncesinde projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, sosyal belediyecilik anlayışının yansıması olan söz konusu hizmetlerle Adıyaman’da sosyal yaşamı güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Tutdere, "Emeklilerimiz için şehrimizde sosyal alanlar oluşturma ihtiyacını göz önünde bulundurarak Emekli Çay Evi ve Emekli Lokantası projelerini hayata geçirdik. Aynı şekilde kadınlarımızın rahatça vakit geçirebileceği, çocuklarıyla birlikte dinlenebileceği Kadın Dinlenme Evi’ni de halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu projelerle Adıyaman’da sosyal yaşamı güçlendirmeyi hedefliyoruz." dedi.

AÇILIŞ TÖRENİNE DAVET

Başkan Tutdere, “Saat 13.30’da Demokrasi Parkı’nda gerçekleştireceğimiz Emekli Çay Evi, Emekli Lokantası ve Kadın Dinlenme Evi açılış törenimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Hep birlikte şehrimize kazandırdığımız bu yeni sosyal alanları görmek ve paylaşmak için sizleri bekliyoruz." ifadelerini kullandı.