Adıyaman Belediyesinin düzenlediği Sünnet Şöleni’ne yoğun ilgi: Yıllardır ihmal ediliyordu

Adıyaman Belediyesinin düzenlediği Sünnet Şöleni’ne yoğun ilgi: Yıllardır ihmal ediliyordu yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Adıyaman Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında dezavantajlı ailelerin büyük bir umutla beklediği ve uzun yıllardır gerçekleştirilmeyen sünnet şölenini bu yıl hayata geçiriyor.


Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nintalimatıyla düzenlenen ‘Sünnet Şöleni’, Adıyaman’dadezavantajlı ailelerin 7-12 yaş aralığındaki çocukları içingerçekleştiriliyor. Sünnet şöleni kapsamında çocuklarınınsünnet edilmesini isteyen aileler, başvurulara yoğun ilgigösteriyor. Başvurular devam ederken, çocukların sünnetişlemleri de Park Hastanesi’nde gerçekleştiriliyor. Başkan Tutdere, bu özel etkinlikte çocuklar için sürprizlerhazırlayarak etkinliğe renk katıyor.

 

BAŞKAN TUTDERE, MAKAM ARACI TOGG'U SÜNNET ŞÖLEİ İÇİN ÇOCUKLARA TAHSİS ETTİ

 

Adıyaman Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıkapsamında dezavantajlı ailelerin büyük bir umutla beklediğisünnet şölenini bu yıl hayata geçiriyor. Belediye BaşkanıAbdurrahman Tutdere’nin talimatıyla düzenlenen ‘SünnetŞöleni’, Adıyaman’da dezavantajlı ailelerin 7-12 yaşaralığındaki çocukları için gerçekleştiriliyor. Sünnet şölenikapsamında çocuklarının sünnet edilmesini isteyen aileler, başvurulara yoğun ilgi gösteriyor. Başvurular devam ederken, çocukların sünnet işlemleri de Park Hastanesi’ndegerçekleştiriliyor. Başkan Tutdere, bu özel etkinlikte çocuklariçin sürprizler hazırlayarak etkinliğe renk katıyor.

 

Yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’nin talimatlarıyla bu yıl ilimizde düzenleyeceğimiz‘Sünnet Şöleni’ne başvurular devam ediyor. Şölen öncesinde, şartları uygun olan çocuklarımızın sünnet işlemleri Park Hastanesi’nde gerçekleştiriliyor. Çocuklarımız, Başkanımızınmakam aracı olan TOGG ile evlerinden alınıp hastaneyegötürülüyor ve cerrahi işlemin ardından tekrar evlerinebırakılıyor. Ayrıca, çocuklarımıza kıyafet ve çeşitli hediyelertakdim ediliyor.” ifadelerine yer verildi.

 

SON BAŞVURU 23 AĞUSTOS’TA

 

Belediyeden yapılan açıklamada, sünnet şöleni için kayıt yaptırmak isteyen ailelerin başvurularını 23 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar belediye ana binasının giriş katında kurulan başvuru masasına yapabilecekleri hatırlatıldı. Sünnet işlemleri tamamlanan çocuklar için düzenlenecek büyük bir şölenle sürecin son bulacağı belirtildi.