Cumhuriyet Mahallesi’nde ‘Yazlık Sinema’ Nostaljisi

Cumhuriyet Mahallesi’nde ‘Yazlık Sinema’ Nostaljisi yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Adıyaman Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen ‘Nostaljik Yazlık Sinema’ etkinliğinin bu haftaki durağı Cumhuriyet Mahallesi oldu.


Hem vatandaşlara yaz akşamlarında hem açık havada sinema keyfi yaşatmak hem de sosyalleşme imkanı sunmak amacıyla düzenlenen etkinlik, Şehit Cem Özgül İlkokulu’nun doğusundaki parkta gerçekleştirildi. Adıyaman Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik yine yoğun ilgi gördü. Katılımcılara patlamış mısır ve meyve suyu ikram edildi.

 

ESKİ KÜLTÜRLER GELECEK NESİLLERE AKTARILIYOR

 

Bu tür etkinliklerin hem sosyalleşme açısından hem de eski kültürlerin gelecek kuşaklara aktarılması bakımından önemli olduğunu vurgulayan Başkan Tutdere, "Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ‘Nostaljik Yazlık Sinema’ etkinliği ile çocukluğumuzun ve gençliğimizin hatırası olan filmleri, şimdi çocuklarımıza eski kültürümüzde olduğu gibi sunmaya çalışıyoruz. Bu anlamda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, vatandaşlarımızı bu güzel etkinliğimize davet ediyorum." dedi.

 

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

 

Etkinlikten büyük keyif aldıklarını ifade eden vatandaşlar ise Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.