Kahta İlçe Müftülüğüne bağlı cami ve Kur’an kurslarımızda 1 Temmuz’da başlayan Yaz Kur’an kursları sona erdi.

Kahta İlçe Müftülüğüne bağlı cami ve Kur’an kurslarımızda 1 Temmuz’da başlayan Yaz Kur’an kursları sona erdi. yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Yaz Kur’an Kursuna gelen öğrencilerin sıkılmamaları ve derse devamlılıklarını sağlamak amacıyla din görevlilerimiz tarafından çeşitli etkinlikler düzenleniyor.


Bu kapsamda Kahta İlçe Müftülüğü tarafından Yaz Kur’an Kursuna gelen öğrencilere yönelik 24 caminin katıldığı futbol turnuvası etkinliği düzenledi.

 

Turnuvanın Final maçına İlçe Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, İlçe Müftüsü Rıfat Çevik, Milli Eğitim Müdürü Lütfi Başlı, Sosyal Hizmetler Müdürü Şevket Erşahin ve Gençlik Spor Müdürü Mustafa Çiçek katıldı.

 

Turnuvanın Final maçında Bilali Habeş Camii ile Hoca Osman Camisi karşı karşıya geldi. İlçe Müftüsü Rıfat Çevik turnuvaya katılan tüm takımları ve hocalarını tebrik ederken özellikle turnuvayı düzenleyen Manevi Danışman Mustafa Çolak'a teşekkür etti. Yine maddi katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti. Turnuvanın Şampiyonu Bilali Habeş Camisine kupa ve İkinci olan Hoca Osman Camisinin öğrencilerine Madalyalarını takdim etti.