Adıyaman Belediyesinden Kur’an Kursu öğrencilerine jest

Adıyaman Belediyesinden Kur’an Kursu öğrencilerine jest yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Başkan Tutdere, Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin yüzme kursu talebine kayıtsız kalmadı Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Mehmet Kırçalı Yaz Kur’an Kursundaki öğrencilerin yüzme kursu katılma taleplerini yerine getirdi.


Başkan Tutdere, 16 Temmuz’da İl Müftülüğüne bağlı Mehmet Kırçalı Yaz Kur'an Kursundaki öğrencileri ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrenciler, Başkan Tutdere'den sıcak yaz günlerinde yüzme öğrenmenin onlar için eğlenceli ve faydalı olacağını belirterek Belediyenin düzenlediği Yaz Yüzme Kurslarına katılma taleplerini iletti. Başkan Tutdere de, öğrencilerin isteğine kayıtsız kalmayarak gerekli adımları attı ve İl Müftülüğü ile iş birliği başlattı.
‘ŞEHİRDE YÜZME BİLMEYEN KALMASIN’ PROJESİ
Adıyaman Belediyesi tarafından ‘Şehirde Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ mottosuyla hayata geçirilen Yüzme Kursları projesi kapsamında, İl Müftülüğü ile yapılan iş birliğiyle, kurs öğrencileri yüzme kursuna katılmaya başladı. Başkan Tutdere, çocukların taleplerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Gençlerimizin ve çocuklarımızın isteklerine her zaman önem veriyoruz. Onların hem dini eğitimlerini alıp hem de sosyal faaliyetlerle gelişimlerini desteklemek adına her türlü imkanı sağlamaya devam edeceğiz." dedi.
Kursa katılan öğrenciler iser Başkan Tutdere’ye teşekkür ederek yüzme öğrendikleri için çok mutlu olduklarını ifade etti.