EDP, Milli İrade ve Filistin’e Destek Platformlarından Kent Konseyine Ziyaret

 EDP, Milli İrade ve Filistin’e Destek Platformlarından Kent Konseyine Ziyaret yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Eğitime Destek Platformu, Milli İrade Platformu ve Filistin Dayanışma Platformunda yer alan Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve temsilcileri Kent Konseyine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


14 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilen ve büyük bir katılımın olduğu genel kurulda delegelerin teveccühü ile yönetime seçilen başkan H. Sinan Temel ve Yürütme Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Adıyaman’da faaliyet gösteren ve önemli çalışmalar yapan Eğitime Destek Platformu, Milli İrade Platformu ve Filistin Dayanışma Platformu temsilcileri, platform dönem başkanı Abdulkadir Kurt öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette şehrin gündemi üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel ve Başkan Vekili Abdulkerim Işık, Kent Konseyinin yapısı, özelliği, yüklendiği görev ve çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgiler verdiler. Meydan ve Çevresi Kentsel Düzenleme Projesinin yanı sıra şehrin gündemi ve kalıcı konutlar, istihdam, sosyal problemler, şehrin düzeni gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Platform dönem başkanı ve aynı zamanda MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Abdulkadir Kurt yaptığı konuşmada bugüne kadar önemli ve güzel çalışmalara imza atan Kent Konseyinin değerli yöneticilerinden yeni dönemde de daha fazla çalışmalar beklediklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

Kent Konseyi konusunda önemli bir birikime sahip değerli başkan ve yürütme kurulu üyelerine göreve seçilmelerinden dolayı hayırlı olsun diyoruz. Depremden sonra şehrimizin yaşadığı süreç ve günümüzdeki tablo ortada. Kent Konseyini çok önemli görevler ve çalışmalar beklediğini biliyoruz. Bu konuda arkadaşlarımıza güveniyor ve destekliyoruz. Şehrimizde faaliyet gösteren STK’lar olarak her zaman yanlarındayız ve bizlere düşen bir görev olduğunda seve seve katkı vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek isterim. Birlik ve beraberliğe, şehrimizin ihtiyacı olan ortak akıl ve ortak tavır geliştirmeye en fazla ihtiyacımız olduğu günlerdeyiz. Dolayısıyla şehrimizdeki resmi ve sivil kurum ve kuruluşlar olarak birbirimizle kenetlenmek zorundayız. Kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayan bir anlayışın bu kenetlenmenin teminatı olacaktır. Bu vesile ile platformlarımızda yer alan STK’larımız olarak,  Adıyaman Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel ve yürütme kurulu üyelerine tekrar hayırlı olsun diyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.

Heyete nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Adıyaman Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel, bu tür ziyaretlerin aynı zamanda bir istişare, bir fikir alışverişi, bir dayanışma ve bilgi paylaşımı vesilesi olduğu için önemsediklerini ifade ederek şunları söyledi: “Varlığınız ve destekleriniz

bizlere moral ve çalışma azmi verdiği gibi sorumluluklarımızı da arttırmaktadır. Buna layık olmaya çalışacağız. Süreci biliyorsunuz. Gerek sizlere gerekse halkımıza karşı görevlerimizin ve sorumluluklarımızın farkındayız. Bu şartlarda elimizden gelenden fazlasını yapmanın azmi ve gayreti içerisinde olacağız. Şehrimizde faaliyet gösteren gerek STK’larımız ve gerekse kurum ve kuruluşlarla yakın ilişki ve diyalog içerisinde olacağız. Hiçbir kimse ve kurumu ötekileştirmeden, dışlamadan, ortak aklı ve yönetişim anlayışını üst seviyede gerçekleştirmeye çalışacağız. Yeter ki birlikte çalışma ve hareket etme taleplerimize olumlu yaklaşımlar olsun. Tekrar siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

Ziyaret iyi niyet ve başarı dilekleri ile sona erdi.