AGAD Başkanı İbrahim Aslan’dan Kent Konseyine Ziyaret

 AGAD Başkanı İbrahim Aslan’dan Kent Konseyine Ziyaret yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda MERCAN Televizyonu ile Yeniyol Gazetesi sahibi İbrahim Aslan Kent Konseyine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyarette gündemdeki şehirle ilgili konular üzerinde değerlendirmeler yapılarak şehrimizin geleceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Hayırlı olsun ve tebrik dileklerini paylaşan AGAD Başkanı İbrahim Aslan şunları söyledi:

Adıyaman Kent Konseyi olarak bugüne değin yaptığınız çalışmaları biliyoruz. Önemli ve şehre dokunan çalışmaları yakından bilenlerdeniz. Çünkü çok uzun yıllardır MERCAN TV’de, Adıyaman Kent Konseyi adına KENTE DAİR programlar yapıyor ve şehrin meselelerine dokunuyorsunuz. Gerek konuklarınızla ve gerekse konularınızla gerçekten önemli konuları işliyor, eleştiriler geliştiriyor ve çözümler sunuyorsunuz. Yeni dönemde de başarılı çalışmalarınızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Tekrar tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan H. Sinan Temel ve Başkan vekili Abdulkerim Işık şunları söylediler: “Bizler Adıyaman Kent Konseyi olarak şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet etme anlayışıyla çıktığımız bu yolda sizlerin desteğin ve varlığı bizlere güç vermektedir. Elinizdeki imkânları şehrin hizmetine sunarak çok önemli bir vazifeyi ifa ediyorsunuz zaten. Özellikle depremden sonraki süreçte, içinde bulunduğunuz zor şartlara rağmen gerek Televizyon gerekse gazete olarak Adıyaman’ın dünyaya açılan penceresi, sesi ve soluğu oldunuz. Vefa adına size ve ekibinize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Verdiğiniz destek bizim için çok önemli, layık olmaya çalışacağız inşallah. Nazik ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.