Milletvekili ALKAYIŞ: Gençlerimiz ve Gençliğimiz İçin Yatırımlarımız Son Hız Devam Etmektedir

Milletvekili ALKAYIŞ: Gençlerimiz ve Gençliğimiz İçin Yatırımlarımız Son Hız Devam Etmektedir yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, Adıyaman’da gençlerimiz için çeşitli kültürel ve sportif yatırımların yapıldığını ve bunların gençlerimizin istifadesine sunulduğunu belirtti. Alkayış, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün de gençlerimizin her türlü imkânlarının karşılanmasında büyük bir gayret içerisinde olduğunu söyledi.


Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ve Adıyaman Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüzün özverili çalışmalarının gençlerimizin memnuniyeti adına takdire şayan biçimde ilerlediğini belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret KELEŞ’i ziyaret ederek kurumun çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerle görüş alışverişinde bulundu. Milletvekili ALKAYIŞ’a bu ziyarette AK Parti Adıyaman İl Başkanı F. Bülent KABLAN ve Merkez İlçe Başkanı Ziya BAŞARAN eşlik ettiler. 6 Şubat depreminden itibaren 30 adet tesisini halkımızın barınma ve yeme içme ihtiyaçları için tahsis eden Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’in büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Milletvekili ALKAYIŞ, gerek Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilimize yönelik yatırımlarının gerekse gençlerimizin kültürel ve sportif etkinliklere olan ilgisinin Adıyaman’ı daha da ilerilere taşıyacağını belirtti.
 
Yapımı tamamlanan “Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Adıyaman Üniversitesi Futbol Sahası, Adıyaman GSB Öğrenci Yurdu, Sümerevler Atletizm Pisti ve Futbol Sahası, Fatih Mahallesi Spor Salonu, Esentepe Futbol Sahası, Sitilce Futbol Sahası” tesislerini inceleyen AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, Adıyaman’da gençlere yönelik yatırımların ve kendilerinin gençliğe verdikleri önemin çok büyük olduğunu ifade etti. Daha sonra, Fatih Mahallesi Spor Salonu’nu ziyaret eden ALKAYIŞ, bu tesisin Fatih Mahalle’mize çok yakışacağını ve gençlerin buradaki olanaklardan rahatça faydalanabileceklerini belirtti. 2024-2025 Eğitim ve Öğretim sezonuna hazır hâle gelmesi için 25 Milyon TL.lik bakım ve onarım ödeneği aktardıklarını belirten Milletvekili ALKAYIŞ, öğrencilerimizin barınma ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan yurtları da ziyaret etti.
 
6 Şubat depreminde bazı hasarlara uğramış olan spor tesislerimizin şu an onarıldığını ve gençlerimizin hizmetine sunulduğunu söyleyen Milletvekili ALKAYIŞ, Adıyamanlı sporcu kardeşlerimizin bundan sonraki süreçte ulusal ve uluslararası düzeyde büyük başarılar elde edeceğine inandığını belirtti. Bir yandan da Adıyaman Üniversitesi’nin bu yıl tam kapasiteyle yüz yüze eğitime başlayacak olmasının kendilerini sevindirdiğini ifade eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, kız ve erkek öğrencilerimizin kalacakları yurtların da hazır hâle getirildiğini söyledi. Öğrencilerimizin rahat etmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, her türlü konforu sağlayan Kredi ve Yurtlar Kurumu’muza, Gençlik ve Spor Bakanlığı’mıza, Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü’ne ve özellikle de Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’e teşekkür ettiğini bildiren ALKAYIŞ, gençlerimizin Adıyaman’da kendilerini yetiştireceğini ve aradıkları olanaklara kavuşacaklarını belirtti.