Adıyaman’da Sosyal Hizmette Yeni Adım: Dar Gelirli Ailelerin Çocuklarına Sünnet Hizmeti

Adıyaman’da Sosyal Hizmette Yeni Adım: Dar Gelirli Ailelerin Çocuklarına Sünnet Hizmeti yeniyolgazetesi.com
IHA

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, dar gelirli ailelerin 7-12 yaş aralığındaki erkek çocukları için sünnet hizmeti sunacaklarını duyurdu.


Başkan Tutdere, X hesabından yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, dar gelirli ailelerin 7-12 yaş aralığındaki erkek çocukları içinsünnet hizmeti vereceklerini duyurdu. 

TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ DE YAPILACAK 

Sağlık İl Müdürlüğü'nün bilgisi ve Park Hastanesi'nin katkılarıyla söz konusu hizmetin hayata geçirileceğini ifade eden Tutdere, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Göreve geldiğimiz günden bu yana sosyal medyadaki hizmetlerimizle yanınızda olduk, bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Yarından itibaren (12 Ağustos), yeni bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz! Sağlık İl Müdürlüğümüzün bilgisi ve Park Hastanemizin katkılarıyla, dar gelirli ailelerimizin 7-12 yaş aralığındaki erkek çocuklarının sünnetlerini doktorlarımızın desteğiyle gerçekleştireceğiz. Bu güzel süreci çocuklarımızla birlikte düzenleyeceğimiz bir 'sünnet şöleni'yle taçlandıracağız." dedi.

KAYITLAR BAŞLIYOR

Sünnet hizmeti için başvurmak isteyen ailelerin kayıtlarının 12 Ağustos tarihinden itibaren Belediye başkanlığında alınacağını belirten Tutdere, mahalle muhtarları ile işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edileceğini açıkladı. Tutdere, “Adıyaman Belediyesi olarak, deprem yaşamış bir kentin belediyesi olarak, çocuklarımıza bu hizmeti de sunmuş olacağız. Şimdiden şehrimize hayırlı olsun. Adıyaman'a hizmet etmek, sizlere hizmet etmekten büyük bir onur duyduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim.” ifadelerini kullandı.