Adıyaman’da CHP Parti Okulu’ndan Yerel Yönetimler Eğitimi

Adıyaman’da CHP Parti Okulu’ndan Yerel Yönetimler Eğitimi yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

CHP Parti Okulu Adıyaman’da Belediye Meclis Üyeleri ve partililere yönelik ‘Yerel Yönetimler Eğitimi’ düzenledi.


Eğitime Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, CHP İl Başkanı Engin Doğan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile eğitmenler Fatma Arguz, Hasan Şencan, Uğur Kalkan ve Mehmet Tosun katıldı. 

Parti Okulunun eğitmenlerine teşekkür eden Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, yönetimlerde hukuki mevzuata dair bilginin önemine dikkat çekerek, “Biz şuna inanıyoruz, bilgi olmadan hiçbir şey olmaz. Önce kendimizi bilgiyle donatacağız. Hepimiz kamu görevi ifa ediyoruz ve yaptığımız işin hukuksal bir karşılığı var. Bu hukuksal çerçeveyi iyi bilmek gerekiyor. Bugün, Parti Okulumuzun kıymetli eğitmenleri bu konularda bilgiler verecek.” dedi. 

ADIYAMAN’IN GELECEĞİ İÇİN BİRLİK MESAJI

31 Mart Yerel Seçimlerinde halktan önemli bir destek aldıklarını ve Türkiye’deki belediyeler arasında halk desteği sıralamasında üçüncü sırada yer aldıklarını hatırlatan Tutdere, sıralamayı daha yukarı taşıyacaklarını kaydetti. Tutdere, “Biz, birlikte güçlü bir aileyiz. Halkımızın bize teslim ettiği emaneti hak ettiği yere taşıyacağız. Adıyaman artık geriye değil, geleceğe bakacak ve geleceğini hakkıyla inşa eden bir belediyecilik anlayışıyla yola devam edecek. Belki yorulacağız ama hiçbir şey bize halkımıza hizmet etmekten geri adım attıramayacaktır. Türkiye’deki tüm belediyeler arasında halktan alınan destek anlamında ilk 3’teyiz, bunu birinci sıraya taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.