SANKO Holding’ten Çiçek’e teşekkür plaketi

 SANKO Holding’ten Çiçek’e teşekkür plaketi yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

SANKO Holding’te uzun yıllardır Basın Yayın Müdürü olarak görev yapan ve emekliye ayrılan gazeteci Cengiz Halil Çiçek’i yönetim kurulu başkanı Adil Konukoğlu teşekkür plaketi ile uğurladı


Oldukça duygusal anların yaşandığı gecede yaklaşık 22 yıl SANKO Holding çatısı altında hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Cengiz Halil Çiçek; “SANKO Holding’te Basın Yayın Müdürü olarak 4 Mart 2003’te başlayan görevimi, 21 yıl 4 ay 27 gün sonra, 1 Ağustos 2024’te onur ve gururla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Konukoğlu ailesine, SANKO Holding bünyesindeki çalışma arkadaşlarıma, bölgemizdeki basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Hizmetlerinden dolayı Cengiz Halil Çiçek’i tebrik eden SANKO Holding yönetim kurulu başkanı Adil Konukoğlu, “Mesai arkadaşlığımızın bitmesi, sizlerle dostluğumuzun ve kardeşliğimizin bitmesi demek değildir. Kurumumuza vermiş olduğunuz emekleriniz için teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamınızda ailelerinizle birlikte sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.