Alçak Saldırıyı Lanetliyoruz

Alçak Saldırıyı Lanetliyoruz yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Filistin eski Başbakanı, Hamas lideri ve büyük dava adamı İsmail Heniyye, Katil sürüsü İsrail’in alçak saldırısı sonucu şehit edilmiştir.


Filistin davasının siyasi lideri, ailesinden 3 çocuğu ve 4 torunu başta olmak üzere onlarca şehit vermiş, Filistin davasına adadığı ömür ve verdiği mücadele ile nesillere örnek olan İsmail Heniyye, insanlık düşmanı, katliamcı Siyonist İsrail yönetiminin alçakça saldırısı sonucu hayatını kaybetmiştir.

İsrail hükümetinin barışa erişme niyetinde olmadığının bir kez daha gözler önüne serildiği bu saldırı, aynı zamanda Gazze’deki savaşı bölgesel boyuta yayma hedefi taşımaktadır. Uluslararası toplum İsrail'i durdurmak için harekete geçmediği takdirde, bölgemiz çok daha büyük çatışmalarla karşı karşıya kalacaktır.

Filistin davası bu tür hain suikastlarla bitirilemeyecek kadar kutsal bir davadır ve güçlenerek devam edecektir. Masum insanları, çocukları, kadınları, yaşlıları öldürmekten bir an olsun geri durmayan, suikastlar düzenleyen işgalci İsrail, sadece Ortadoğu’ya değil tüm dünyaya nefret tohumları ekiyor. Ancak mazlumların çığlığı vicdanlarda yankılanmaya devam edecek. Türkiye, Filistinli kardeşlerinin ve haklı Filistin davasının yanında olmaya devam edecek.

Alçak saldırı sonucu şehit olan Hamas Lideri İsmail Heniyye’yeAllah’tan rahmet diliyoruz, mekânı cennet, makamı âli olsun. 

Kendi vatanlarında, kendi devletlerinin çatısı altında huzur içinde yaşayabilmek için Heniyye gibi yüz binlerce şehit veren Filistin halkına, İslâm Ümmetine, özgür Filistin davasına gönül vermiş insanlara sabır ve başsağlığı diliyoruz.