Sıratut Mahallesinde Pazar mesaisi: Belediye ekipleri patlayan lağım borusu sorununu anında çözdü!

Sıratut Mahallesinde Pazar mesaisi: Belediye ekipleri patlayan lağım borusu sorununu anında çözdü!  yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Merkez Sıratut Mahallesi 402 Sokak’ta meydana gelen lağım borusu patlaması, bazı sosyal medya hesaplarında ve basın yayın organlarında dolaşan paylaşımların aksine Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesiyle çözüme kavuşturuldu. 28 Temmuz Pazar günü ekipler, vatandaşların şikayetleri üzerine harekete geçerek sorunu anında giderdi.


Sıratut Mahallesi sakinleri, 402 Sokak'ta lağım borusunun patladığını fark ederek Belediyenin 153 Çözüm Merkezine bildirdi. Çözüm Merkezinin yönlendirmesi üzerine Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü nöbetçi ekipleri pazar günü hızla olay yerine intikal etti. 

 

HIZLI VE ETKİLİ ÇALIŞMA

Ekipler yaptıkları incelemede, ağır tonajlı araçlar ve ekskavatörlerin geçişi esnasında yolda çökmeler meydana geldiğini ve çökmeye bağlı olarak boruların kırıldığını tespit etti. 

 

Lağım borusunun tamirini ve sokakta meydana gelen çökmenin onarımını kısa sürede tamamlayan ekipler, mahalle sakinlerinin mağduriyetini hızla giderdi. 

 

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Mahalle sakinleri, belediye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesinden memnun kaldıklarını belirterek "Pazar günü olmasına rağmen ekiplerin anında müdahale etmesi, bizleri çok memnun etti. Sorun kısa sürede çözüldü ve mahallemiz yeniden eski haline döndü." diye konuştu.

 

“7/24 GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri ise, vatandaşların mağduriyetini gidermek için 7/24 görev başında olduklarını belirterek bazı sosyal medya hesaplarından yayılan eksik bilgiye dayalı ve yorum içeren asparagas söylemlere itibar etmemeleri çağrısında bulundular.