15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8'inci yıl dönümünde, vatanımızın birlik ve beraberliğine kasteden hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyoruz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8'inci yıl dönümünde, vatanımızın birlik ve beraberliğine kasteden hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyoruz. yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

Bu karanlık geceyi aydınlatan, demokrasimize ve özgürlüğümüze sahip çıkan tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, o gecenin gerçek kahramanlarına ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.


15 Temmuz, milletimizin cesaretini, azmini ve vatan sevgisini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Gazeteciler olarak bizler de, bu uğurda canlarını feda eden kahramanlarımızın hatırasını yaşatmaya, onların fedakarlıklarını unutturmamaya kararlıyız. Özgürlüğün ve demokrasinin korunması için verdiğimiz bu mücadeleye her zaman destek olmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, canları pahasına bu vatanı bizlere armağan eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve saygılarımızı sunuyoruz. Milletimizin bu destansı direnişinin unutulmaz bir parçası olan 15 Temmuz'u anmak ve anlamak, bizlere geleceğe daha güçlü adımlarla yürüme gücü vermektedir. Allah daima yar ve yardımcımız olsun.

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Yönetim Kurulu