Milletvekili ALKAYIŞ: Millet İradesine Karşı Konulamaz!

Milletvekili ALKAYIŞ: Millet İradesine Karşı Konulamaz! yeniyolgazetesi.com
IHA

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa ALKAYIŞ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün anlam ve önemine binaen önemli açıklamalarda bulundu. Milletimizin 15 Temmuz 2016’da hain darbecilere karşı dik durduğunu ve darbeye boyun eğmeyerek ülkemizin birlik ve beraberliğine göz diken şer odaklarına unutamayacakları bir ders verdiğini hatırlatan Milletvekili Alkayış, o gece millet iradesinin galip geldiğini söyledi.


AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa ALKAYIŞ, 15 Temmuz’un aziz Milletimizin hainlere karşı tanklar ve tüfekler önünde âdeta etten duvar örerek göğüs gerdiği, vatanını ve istikbalini darbecilere teslim etmediği gecenin adı olduğunu söyledi. 15 Temmuz gecesi destan yazan milletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın büyük bir kararlılıkla şer odaklarının heveslerini kursaklarında bıraktığını belirten ALKAYIŞ, Türkiye Cumhuriyeti’nin vatanı, milleti ve devletiyle parçalanmaz bir bütün olduğunu bütün dünyanın bir kez daha anladığını ifade etti. Vatanımıza göz diken hainlerin milletimizin sert duruşu karşısında uğramış oldukları hezimetin, ülkemiz üzerinde kötü emeller besleyenlerin korkulu rüyaları olduğunu da sözlerine ekleyen AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa ALKAYIŞ, milli iradeye karşı koymaya hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi. Alkayış, sözlerine şöyle devam etti: “Biz, bağımsızlık uğruna her zaman mücadele vermiş ve mazisi şanlı zaferlerle dolu olan bir milletiz. Milletimizin iradesi, daima demokrasi ve birlik-beraberlik yönünde tecelli etmiştir. Bu karanlık gecenin sonunda, devletimizin ve milletimizin darbeci şer odaklarını alt etmesiyle birlikte ülkemiz aydınlığa çıkmış, tarihteki zaferlerimize bir yenisi eklenmiştir. Milletimizin 15 Temmuz 2016 gecesi verdiği şanlı mücadelenin, bugün basılı ve elektronik yayın organları ile çeşitli haber kanallarında geniş biçimde yer aldığını görmekteyiz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün anlam ve öneminin gelecek nesillere aktarılmasında ve bu bilinç etrafında bir araya gelmede bu haber ve bilgi kaynaklarının önemli payları vardır.”

Bu vesileyle, halkımızın Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü tekrar tebrik ettiğini söyleyen ALKAYIŞ, 15 Temmuz vatan savunmasında hayatlarını yitiren aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, gazi kardeşlerimize de şifalar dilediğini belirtti.