Başkan Aslan, Milletvekili Alkayış’ı Ziyaret Etti

Başkan Aslan, Milletvekili Alkayış’ı Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Cahide Hayrunnisa ÇİÇEK

Adıyaman FAAL Gazetecileri Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti.


Ziyaretleri sırasında Adıyaman'ın güncel gündemi ve özellikle devam eden deprem konutlarıyla ilgili konularda önemli istişarelerde bulundular.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, "AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyarette bulundum. Sayın vekilimiz ile birlikte Adıyaman gündemi üzerine istişarede bulunduk. Adıyaman’ı eski günlerine kavuşturmak için basın olarak üzerimize ne görev düşüyor ise üstlenmeye hazırız. Sayın vekilimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış ise, "Halkımızın beklentilerini dikkate alarak, şehrimizin geleceği adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. İbrahim başkanımızın tecrübeleri ve medya üzerindeki etkisiyle şehrimizin sesini daha güçlü bir şekilde duyurabileceğimize inanıyorum. Ziyaretlerinden ötürü Adıyaman FAAL Gazetecileri Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan’a teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.