Başkan Aslan'dan, Başkan Kablan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Aslan'dan, Başkan Kablan'a Hayırlı Olsun Ziyareti yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ve İş İnsanı Abdulkadir Ayhan, Adıyaman AK Parti İl Başkanlığına atanan Faruk Bülent Kablan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Ziyaret, Adıyaman'ın güncel gündem maddeleri üzerine yapılan istişarelerle renklendi.

İbrahim Aslan, ziyaret hakkında şunları belirtti: "Faruk Bülent Kablan'a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Adıyaman'ın gelişimi ve ilerlemesi adına iş birliği içinde çalışmaktan memnuniyet duyacağımızı ifade ettik. Medya ve yerel yönetim arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, şehrimizin her kesimine doğru bilgi akışının sağlanması açısından önemli bir adım olacaktır."

Faruk Bülent Kablan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Adıyaman'ın her alanda gelişmesi ve halkımızın refahı için var gücümle çalışacağım. Sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasıyla iş birliği içinde olmak benim için çok önemli." şeklinde konuştu.

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mercan TV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ve İş İnsanı Abdulkadir Ayhan, ziyaretin sonunda Faruk Bülent Kablan'a başarılar dileyerek ayrıldılar. Kablan da kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.