Minikler bu kez anne ve babalarını sahnede izledi

Minikler bu kez anne ve babalarını sahnede izledi yeniyolgazetesi.com
IHA

Adana’nın Kozan ilçesinde Zübeyde Hanım anaokulu yıl sonu gösterisinde bu kez öğrenciler değil, anne ve babalar sahne aldı. Hazırladıkları tiyatro ile çocukların karşısına çıkan veliler renkli görüntüler oluştururken çocukların annelerini hayranlıkla izlemeleri ve telefonla çekmeleri ise kameralara yansıdı.


Kozan’da Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmen ve velileri yılsonu gösterisinde farklı bir etkinliğe imza attı. Anne ve babalar çocukları için hazırladıkları çocuk tiyatrosu ile profesyonel oyuncuları aratmazken çocuklalar ailelerini hayranlıkla izledi.

 

Tavuk rolü ile ikizleri için sahne alan anne Meltem Doğanay çocuklarını her zaman izlerken duygu dolu anlar yaşadığını bu kez onların izleyici olmasından gurur duyduğunu ifade ederek “ Heyecanlı ve Mutluyum. Çocuklarımız için bir şeyler yapmak istedik ve çok güzel bir oyun çıktı” diye konuştu.

 

Çocuklar annelerini sahnede gören çocuklar çok mutlu olduklarını ifade ederek anneleri ile gurur duyduklarını ifade etti.

 

Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Eren Avcılı Adana özelinde güzel bir çalışma oldu. Bu kez çocuklarımız ailelerini sahnede izleyecekler. Tüm emek veren eğitimci ve velilerimize bu güzel tiyatro oyunu için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Aile ve çocuk işbirliği çocuk psikolojine olumlu yansımaların ortaya çıkması için bu tiyatro oyununu hazırladıklarını ifade eden müdür yardımcısı Almina Açıkgöz ise Okul öncesi eğitimde hep çocuklar sahnede olur bu rutin değişsin istedik. bu yıl 4. oyunumuzu sergileyecek olan veliler anne baba kimlikleri ile sahnede olacaklar. Anne babaları ile bu deneyimi paylaşmalarını istedik” diye konuştu.

 

Gösteriye Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin ve çok sayıda davetli katıldı. Minik öğrenciler anne ve babaların sahne arkasında bıraktıkları telefonlar ile ailelerini çekerek renkli görüntüler oluşturdular. Ailelerin sahnede ki performansı ise gerçek tiyatro oyuncularını aratmadı.