Milletvekili Şan’dan, YKS Öğrencilerine Başarı Mesajı

Milletvekili Şan’dan, YKS Öğrencilerine Başarı Mesajı yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. İshak Şan, hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için bir mesaj yayımladı. 


Milletvekili Şan, yayımladığı mesajında Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.
Milletvekili Şan, YKS sınavının hafta sonu yapılacağını hatırlatarak, “Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek inşa etmek için değerli öğretmen ve velilerimizin özverili çalışmaları ve destekleri ile sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz, kendilerine sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendireceklerdir. Onların başarıları hepimizi daha da çok sevindirecektir. Bu nedenle çocuklarımıza güven telkin etmeli, sınavın hayatın kendisi olmadığını da belirtmeli, motivasyonlarını olumsuz yönde etkilemekten kaçınmalıyız” dedi.
Milletvekili Şan, vatandaşlardan sınav süresince gençlerin dikkatinin dağılmaması için hassas olmalarını isteyerek; “İnanıyorum ki bütün öğrencilerimiz, eğitim hayatları boyunca edindikleri bilgi ve birikimleri, heyecana ve strese kapılmadan sınava yansıtacak ve hak ettiği başarıya ulaşacaklardır. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onlar için büyük anlam ifade eden bu sınavın sakin bir ortamda ve sorunsuz geçmesi bizim önceliğimizdir. Bunun için ilgili kurumlarımız tarafından gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Adıyamanlı vatandaşlarımızın da sınav merkezlerine yakın noktalarda gürültü yapılmaması konusunda hassasiyet göstereceğine inanıyorum. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyorum, YKS’ye girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Üniversiteye ilk adımı atmak için vereceğiniz bu sınavın heyecanını sizlerle birlikte paylaşıyor, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum” dedi.