Afşin’e kütüphane müjdesi

Afşin’e kütüphane müjdesi yeniyolgazetesi.com

Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile yaptığı görüşmenin ardından kütüphane müjdesini Afşin halkına duyurdu.


Kıraç, Yazgı’yı ziyaretinin ardından, Afşin’e bölgenin en büyük kütüphanesinin yapılacağını duyurdu. Kıraç, ziyareti sırasında Afşin’in kültürel ve eğitimsel altyapısını güçlendirmek için önemli adımlar attıklarını belirtti.

 

Yapılacak olan yeni kütüphanenin, Afşin’de bilgiye erişimi kolaylaştıracağını, gençlerin ve öğrencilerin eğitimine büyük katkı sağlayacağını ifade eden Kıraç; "Bu önemli yatırımın hayata geçirilmesiyle birlikte Afşin’in kültürel anlamda büyük bir kazanım elde edecek. Yeni kütüphane projesi, bölgenin eğitimine ve kültürüne önemli katkılar sağlayacak ve Afşin halkının bilgiye erişimini artıracak. Bu projeyle birlikte Afşin’in sadece bir tarım ve sanayi merkezi olmanın ötesinde, aynı zamanda kültürel ve eğitimsel anlamda da bir çekim merkezi haline gelecek.

 

Afşin’e kazandırılacak olan bu kütüphane, bölgenin en büyük kütüphanesi olma özelliğini taşıyacak ve modern donanımlarıyla halkın hizmetine sunulacak" dedi.