GKV’de Ertan Almacıoğlu rüzgarı

GKV’de Ertan Almacıoğlu rüzgarı yeniyolgazetesi.com
IHA

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60.Yıl Festivali, Bilim ve Sanat Etkinlikleri Bahar Şöleni ve Dansın Renkleri Gösterileri Gaziantep ve Türkiye genelinde büyük yankı bulurken etkinliklerin finali Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunlarından sanayici sanatçı Ertan Almacıoğlu konseriyle son buldu.


Büyük ilgi gören konserde izleyiciler zaman zaman sahneye çıkarak sanatçıya eşlik ederken gecenin finalinde GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel sanatçı Ertan Almacıoğlu’na günün anısına bir plaket takdim etti.

 

Anadolu’nun en köklü eğitim kurumları arasında yerini alan ve kuruluşunun 60.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, düzenlenen 60. yıl etkinlikleriyle kent ve ülke gündemine damgasını vurdu. Birbirinden farklı etkinliğin yanı sıra 60.yıl festivali etkinlikleri çerçevesinde mezun öğrencilerinin sahneye çıkarak konser verdiği Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında etkinliklerin finali Ertan Almacıoğlu konseriyle gerçekleştirildi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunlarından sanayici iş insanı ve sanatçı Ertan Almacıoğlu gecenin final konserinde bir birinden güzel parçaları seslendirirken zaman zaman konukların sanatçıya sahneye çıkarak eşlik etmesi de dikkat çekti.

 

GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’un yanı sıra GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı gecede konsere ilgi büyüktü. Parçalara eşlik eden konuklar sanatçıyı ayakta alkışlarken Ertan Almacıoğlu’da Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları ailesinin bir parçası olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Anadolu’nun en köklü eğitim kurumlarından birisi olan GKV Özel Okullarından mezun olmanın onurunu yaşadığını ifade etti. Gecenin geç saatlerine kadar süren konserin sonunda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel sanatçı Ertan Almacıoğlu’nu kutlayarak günün anısına bir çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.