GKV’nin 60. yılında DenZe şov

GKV’nin 60. yılında DenZe şov yeniyolgazetesi.com
İHA

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60.Yıl Festivali, Bilim ve Sanat Etkinlikleri Bahar Şöleni ve Dansın Renkleri Gösterileri kapsamında sahne alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunlarından ünlü sanatçı DenZe sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı. Konser sırasında şiddetli yağmura rağmen konser alanının terk etmeyen sevenlerini sahneye alarak yağmurdan koruyan DenZe büyük alkış aldı.


Kuruluşunun 60.yılında düzenlediği muhteşem bir festival ve bilim şenliğiyle dikkatleri çeken Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60.yıl anısına müzik dünyasında isim yapan mezunlarını sahneye çıkararak sevenleriyle buluşturdu. Sanat dünyasının ünlü isimlerinden GKV Özel Okulları Mezunu DenZe’de bu kapsamda GKV’nin 60. Kuruluş yıl dönümünde sahne alarak sevenlerine inanılmaz bir gece yaşattı. DenZe sahnede sesini keşfederek kendisini müziğe yönlendiren GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkan Nüket Ersoy’a da teşekkür ederek, “Bugünlere gelmemde en büyük emek ve teşfik şüphesiz sesimi keşfederek beni müzik sanatına yönlendiren değerli büyüğün GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’dur. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarken bu yolda beni yalnız bırakmayan ve sürekli varlıklarını arkamda hissettiğim anne ve babama da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. GKV büyük bir ailedir ve ben bu ailenin bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum, duymaya da devam edeceğim” dedi.

 

“Yağmurdan sevenlerini korumak için sahneye aldı”

 

DenZe konseri sırasında aniden başlayan şiddetli yağmura rağmen konseri izlemeye devam eden konuklarını yağmurdan korumak için sahneye alan DenZe’nin bu davranışı büyük alkış alırken sahnede oturarak konseri izleyen DenZe hayranları da ünlü sanatçıya parçalarını söylerken eşlik etti. Birbirinden güzel parçaları seslendiren DenZe’ye konserin sonunda günün anısına bir plaket ve çiçek takdim eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel sanatçıyı kutlayarak, “Bugün sahnede GKV mezunu bir sanatçıyı ağırlamak bizlere onur vermiştir. Uluslararası sanat dünyasında önemli bir yere sahip olan DenZe’ye bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

GKV Türkiye’nin eğitim çınarıdır

 

Konser sonrası GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’la da bir araya gelen DenZe Ersoy’la geleceğe yönelik planları hakkında bilgi verirken Ersoy, ”Seninle gurur duyuyoruz. GKV’nin kuruluşunun 50.yılında da muhteşem bir konserinle bizi onurlandırdın, 60.kuruluş yıl dönümünde de aramızda yer aldın. Umarım seni 70.yılda da izleme şansımız olur. Sen Türkiye’nin dünyaya açılan en önemli sesisin” ifadelerini kullandı.

 

DenZe’de Ersoy’a teşekkür ederek her zaman GKV Özel Okullarının yanında yer almaya devam edeceğini, en güzel hatıralarını bu kurumda biriktirdiğini ifade etti.


 

GKV’nin 60. yılında DenZe şov