Milletvekili Alkayış: Gençler Bizim Geleceğimizdir.

Milletvekili Alkayış: Gençler Bizim Geleceğimizdir. yeniyolgazetesi.com
Haber Merkezi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adıyaman Fen Lisesi öğrencilerini ağırladı. Adıyaman Fen Lisesi öğrencilerine Meclis’i tanıtan ALKAYIŞ, Gazi Meclis’imizin tarihi ve kurumsal yapısı ile ilgili tanıtıcı açıklamalarda bulundu.


Adıyaman Fen Lisesi Öğrencilerine TBMM ziyaretleri sırasında mihmandarlık eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, bu ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ve Gazi Meclis’i gençlere tanıtmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi. Milli egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizde geleceğimizin güvencesi olan gençleri ağırlamaktan çok büyük bir memnuniyet duyduğunu ve Gazi Meclisimizin milli egemenliğin tezahür ettiği temel yapı olduğunu söyleyen ALKAYIŞ, Adıyaman’dan kendilerini ziyarete gelen Adıyaman Fen Lisesi’nin çok kıymetli öğrenci, öğretmen ve idarecilerine teşekkür etti. Adıyaman Fen Lisesi’ni TBMM’de ağırlayan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Çok kıymetli öğrencilerimizi burada görmekten büyük mutluluk duymaktayım. Yarın ülkemizin yönetimini üstlenecek ve çeşitli kademelerinde başarılı işler ortaya koyacak olan gençlerimize her zaman güvenimiz tamdır. Çok kıymetli okul müdürüm Sayın Habip YILDIRIM’a, değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve genç kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum.”
 
Türk gençliğinin son dönemlerde başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini ve dünya çapında ses getiren sonuçlar elde ettiğini belirten ALKAYIŞ, başta yazılım olmak üzere savunma sanayi, mühendislik ve diğer alanlarda Türkiye Yüzyılı’na yaraşır işler yaptıklarını; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın destek ve himayeleri doğrultusunda gençlerimizin teknolojide önemli mesafeler kat ettiğini söyledi. Teknoloji alanında TEKNOFEST’in artık bir dünya markası olduğunu ve gözleri ışıl ışıl gençlerimize yol gösterip ilham kaynağı hâline geldiğini belirten ALKAYIŞ, Hükümetimizin gençlere yönelik çalışmalarının ve yol açıcı projelerinin devam edeceğini ifade etti. Memleketimiz Adıyaman’ın 6 Şubat depremleri nedeniyle büyük hasar gördüğünü, ancak bu hasarın olumsuz etkilerinin bir bir silinmeye başladığını söyleyen ALKAYIŞ, Adıyaman’ımızın kalkınmasında ve teknolojik gelişmelerden nasibini almasında gençlerimize büyük görevler düştüğünü, gençlerimize her konuda güvendiklerini belirtti.
 
AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ’ın yanı sıra AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Doç. Dr. Resul KURT, Doç. Dr. İshak ŞAN ve TBMM Genel Sekreter Yardımcımız, hemşehrimiz, Sayın Ahmet BOZKURT’u ziyaret eden Adıyaman Fen Lisesi Heyeti, bu ziyaretin kendileri için büyük anlam taşıdığını ve ülkemizin yönetim merkezi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni yakından tanıma imkânını elde ettiklerini söylediler. Ziyaretin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini ifade eden AK Parti Adıyaman Milletvekili ALKAYIŞ, gençlerimiz ve gençliğimiz için her türlü yatırımı ve çabayı ortaya koymaya hazır olduklarını ve onlara her daim güvendiklerini söyledi.