Milletvekili Alkayış Vali Varol’u Ziyaret Etti

Milletvekili Alkayış Vali Varol’u Ziyaret Etti yeniyolgazetesi.com
Hacer Aslan

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler ve beraberlerindeki heyet, Adıyaman Valisi Osman Varol’u makamında ziyaret etti.


Ziyarette, ilin siyasi ve idari aktörlerinin bir araya gelerek yerel meseleleri ele almak ve çözüm yolları üzerinde istişarede bulunuldu.

Vali Osman Varol, heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilin sosyo-ekonomik dinamikleri, güncel gelişmeler ve gelecek projeleri hakkında detaylı bir bilgilendirme yaptı. Ziyaret sırasında, özellikle il genelindeki devam eden deprem konutları inşaatları ve vatandaşların karşılaştığı çeşitli sorunlar ve talepler üzerine detaylı bir istişare gerçekleştirildi.

Milletvekili Mustafa Alkayış, Adıyaman'ın kalkınması ve vatandaşların refahı için iş birliği yapma kararlılığını vurguladı. Bu bağlamda, yerel yönetimlerle, sivil toplum kuruluşlarıyla ve diğer ilgili paydaşlarla daha yakın bir iş birliği içinde olma konusunda mutabık kalınmasını ayrıca, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve ilin kalkınması için stratejiler belirleme noktasında ortak bir vizyon oluşturulması için gereken adımların atılması konusunda kararlı olmak gerektiğini ifade etti.