Kaza, saat 17.45 sularında İncirlik Cumhuriyet Mahallesi yakınlarında D-400 karayolu üzerinde gerçekleşti. Cezaevi personeli Berk Öztürk’ün kullandığı 06 AAP 684 plakalı otomobil, aynı istikamette seyreden B.Ö. yönetimindeki 33 AVG 307 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Araçta Beyaz Fidan Şahin ve F.B. isimli iki infaz koruma memuru daha bulunuyordu.
Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, hurdaya dönen otomobilde sıkışan üç kişiyi güçlükle çıkardı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Hastaneye kaldırılan yaralılardan Berk Öztürk ve Beyaz Fidan Şahin, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Her iki memurun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Ağır yaralı olan F.B.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Kaza sonrası kamyon şoförü B.Ö., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı inceleme sürüyor.
Adana’da feci kaza: 2 infaz koruma memuru öldü, 1 yaralı
" src="https://cdn.iha.com.tr/Contents/images/2025/09/26/20250926aw546624-6.jpg">